Team ØRNEN

Team ØRNEN så dagens lys i maj 2014, da den indtil nu første båd blev indkøbt.

Team ØRNEN så dagens lys i maj 2014, da den indtil nu første båd blev indkøbt.

I slutningen af april 2014 kom min søn Marc glædestrålende hjem forbi os efter en fisketur med en af mine venner. Han havde fanget en del mindre havørreder fra båd og mente, at det skulle hans far da også have - gerne sammen med ham og måske også hans svigerfar.
 

Som sagt så gjort - 1 uge efter stod den nyindkøbte Ørnvik 460 klar i indkørslen. Vi var 3 ejere,som nu skulle til at lære alt om trollingfiskeri og alt hvad denne for type fiskeri gik ud på. De første 5 måneder gik forrygende - erhvervelse af speedbådscertifikat, indkøb af diverse grej og vi lærte en masse og fangede også en del ind imellem. Dog besluttede vi at ophæve det fælles ejerskab af båden, som jeg er ene om i dag.

Nye tider

Båden er stille og roligt blevet opdateret med grej og fangstområderne er blevet udvidet i takt med den opnåede viden om trolling. Som regel fisker jeg alene, men har ofte min søn eller venner med som gaster ombord.
I 2018 tog det for alvor fart, da beslutningen om ikke at købe større båd, men i stedet opgradere den lille Ørnvik 460. 
 

I foråret 2018, da jeg tog fat på fiskeriet efter laks i Østersøen og fik den første på krogen, gik der for alvor LAKSEFEBER i blodet og båden blev opgraderet med ny større motor og endnu mere isenkram. Jeg blev også meldt ind i Sjællands Småbådsfiskeklub (SSK) og fik herigennem nye fiskekammerater og besluttede at gå linen ud og har derfor også deltaget i klubmesterskaberne og deltaget i bl.a. Klintholm Cup.
 

KNÆK & BRÆKSidste nyt!

Medlem af

ssk.png